Het idee is simpel: Denk aan speeddaten, maar dan voor creatieven.

Vanaf 18:00 zijn jullie welkom in de bovenzaal van Merz. Bij binnenkomst ontvang je een naamkaartje en zal DJ Kimchi van Zwarte Lola ons van lekkere muziekjes voorzien.

Rond 19:00 beginnen we met de speeddates. Op basis van je inschrijving wordt je ingedeeld aan een tafel. Tijdens de speeddate ga je 1 op 1 een kort gesprekje aan met een andere maker. Als de bel gaat, ga je door naar de volgende gesprekspartner.

Tijdens deze avond kom je dus in contact met veel verschillende creatieven uit Dordrecht. Van fotografen tot toneelmakers en van organisatoren tot muzikanten. Wij delen iedereen in dus je hebt telkens een nieuwe gesprekspartner.

Tussen de rondes is er telkens een kleine pauze om van tafel te wisselen of wat te drinken te halen. Rond 21:00 is de laatste ronde voorbij en is er tijd om verder met je nieuwe contacten in gesprek te gaan. Rond 22:00 zal de avond ten einde lopen.

De plekken voor deze speeddate zijn gelimiteerd, daarom is het nodig om te reserveren. Via de website van Eventbrite kan je een kaartje kopen, de ticketprijs van 5 euro is inclusief een hapje en een drankje

Vrijdag 6 december

18:00 - 22:00

19:00 start speeddates

Merz (bovenzaal)


ELKE 1ste vrijdag v/d maand // nieuwe locatie // andere sprekers

"Een netwerkborrel voor de vrije werkers."

Voor de creatieven die geen collega's hebben om over werk te praten.

Voor de kunstenaars die nieuwe samenwerkingen zoeken.

Voor bedrijven die lokaal talent & kunde zoeken.

Om de makers van Dordrecht in de spotlight te zetten

Samen successen vieren,

en het glas heffen.

Dat is de Makers Borrel,

wees welkom.


Wil jij iets exposeren of een ander idee?

Stuur een mailtje naar dmb@ikmaakdordrecht.nl